Airlines

Transavia start vluchten naar Granada

Transavia Schiphol Granada
(c) Foto: Transavia

Transavia start vluchten naar Granada

Transavia is deze week gestart met het uitvoeren van vluchten tussen Amsterdam Schiphol en Granada Airport. Granada Airport is een relatief kleine luchthaven dat 15 kilometer van de stad Granada ligt. Op dit moment voert Transavia 2 vluchten per week uit naar de bestemming in Zuid-Spanje. De vluchten gaan op maandag en vrijdag.

Volledige vloot vernieuwen

Tijdens de toespraak en het doorknippen van het lintje op Amsterdam Schiphol gaf Marcel de Nooijer (CEO Transavia) aan dat Transavia de komende tijd de complete vloot gaat vernieuwen. Hiermee wil Transavia bijdragen aan een duurzame toekomst voor de luchtvaart. De nieuwe vliegtuigen zijn stiller, zuiniger en dus schoner. Hij geeft aan dat Transavia wil verbinden en daarom trots is dat ze een nieuwe bestemming aan kunnen bieden zoals Granada. Hij hoopt nog vele andere mooie bestemmingen te kunnen toevoegen in de komende tijd.

Granada in opkomst

Granada is een mooie stad in het zuiden van Spanje. De stad is nog relatief onbekend bij het grote publiek maar daar zal waarschijnlijk snel verandering in komen. Een eye-catcher van de stad is het middeleeuwse Alhambra kasteel. Een wereldberoemd kasteel boven op een heuvel. Op dit moment boek je een vliegticket naar Granada voor € 74,-

Vliegtickets Granada

You Might Also Like